• fdgdh

Over ons

Nour Security. Veiligheid voorop.

Nour Security is een veelzijdig beveiligingsbedrijf dat ervoor zorgt dat het echt veilig is. Of het nu gaat om uw bedrijfspand, parkeerterrein, winkel, school of zorginstelling: Nour Security levert beveiliging op maat, 24/7. We zijn gevestigd in Gouda.

Wie zijn wij?

Nour Security is een beveiligingsbedrijf dat staat voor kwaliteit, professionaliteit, continuïteit en zekerheid. Maar misschien nog wel belangrijker: we hebben passie voor het vak!

Het streven naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening heeft de groei en ontwikkeling van het kwaliteitsbesef bij Nour Security getekend. Optimale beheersing van de kwaliteit van onze dienstverlening staat bij ons voorop. Met jonge en creatieve geesten bedenken we vernieuwende en doeltreffende concepten in de veiligheidszorg.

“Beveiliging is een kostenpost”

“Beveiliging is een kostenpost”, is vaak de heersende gedachte. Het tegendeel is waar. Beveiliging levert niet direct zichtbare winst op, maar wel besparingen op andere kosten. Diefstal, inbraak en vernieling worden teruggedrongen en uw klanten en medewerkers zijn veilig in uw bedrijf.