• fdgdh

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging in de praktijk

Vaak is een incident op de bouwplaats de aanleiding om beveiligers in te schakelen. Er is bijvoorbeeld gereedschap gestolen, of koperdieven hebben 's nachts het zojuist aangebrachte leidingwerk gesloopt en meegenomen. Maar ook overdag kunt u worden geconfronteerd met onverwachte beveiligingsrisico's, bijvoorbeeld doordat criminelen vermomd als bouwvakkers onopgemerkt hun gang kunnen gaan. U kunt Nour Security ad hoc inschakelen als er iets is misgegaan, maar ook gedurende de hele bouwperiode. Van heipalen tot oplevering: Nour Security ontzorgt.

Bouwplaatsbeveiliging: van heipalen tot oplevering

Bouwplaatsen zijn in toenemende mate doelwit van criminelen en vandalen. Overdag lopen er veel medewerkers rond van verschillende aannemers en onderaannemers, waardoor het snel onoverzichtelijk wordt en onverlaten hun gang kunnen gaan. ’s Nachts loopt u risico op vandalisme, vernieling, sabotage en diefstal van bouwmaterialen, machines en gereedschap. Zowel in de steden als in de buitengebieden is bouwplaatsbeveiliging steeds meer nodig.

Preventief

Uiteraard wilt u niet dat uw kostbare bouwmaterialen, gereedschappen en materieel worden gestolen. U wilt ook niet dat er tijdens de bouw vernielingen worden aangericht door vandalen.

Daarnaast wilt u de veiligheid van uw personeel waarborgen – en die van bezoekers aan de bouwplaats. Van de aanwezigheid van beveiligers gaat een preventieve werking uit. Zij signaleren ongewenst gedrag en ondernemen direct actie.

Hondengeleiders

Desgewenst levert Nour Security hondengeleiders. Zowel de honden als de geleiders zijn speciaal voor dit werk opgeleid. Hondengeleiders zorgen voor extra preventieve werking. De honden zijn in staat om mensen op te sporen die zich bijvoorbeeld op de bouwplaats verborgen houden.