• fdgdh

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging in de praktijk

Een pand dat bijna wordt opgeleverd of opgeleverd is, wordt beveiligd tegen kraak, vandalisme en ander onheil. De beveiliging controleert continu wie het pand in- en uitgaat. De beveiliging let daarbij ook op bijzaken als een foutief aangesloten elektriciteitskabel, wat brand kan veroorzaken, of een vergeten kraan waar water uit blijft stromen. Tussen de oplevering en de ingebruikname van het pand verandert de beveiligingsopdracht continu. Nour Security kan bij calamiteiten of schades snel schakelen. Zo wordt de opdrachtgever veel onkosten bespaard.

Persoonlijk en 24/7

 

Objectbeveiliging is de beveiliging van uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel, tijdens én buiten werktijd. Als objectbeveiliger houden wij toezicht op en controleren wij alles wat te maken heeft met de veiligheid van, in en rond het gebouw. Onze beveiligers verrichten toe- en uitgangscontroles, op zowel personen als goederen. Ze zijn continu alert op calamiteiten en rapporteren onregelmatigheden. Zo letten ze bijvoorbeeld ook op de vrije doorgang van nooduitgangen en controleren ze regelmatig de brandblussers en brandslangen. Bij Nour Security zien we geen enkel veiligheidsaspect over het hoofd.

 

Neem contact op!

Proactieve objectbeveiliging

Het beveiligen en bewaken van objecten is een intensieve opgave die het uiterste vergt van onze mensen. Hun oplettendheid, flexibiliteit en inschattingsvermogen zijn de sleutel tot uw veiligheid. De mensen van Nour Security hebben een proactieve houding waardoor het prettig samenwerken is. Indien er zich een incident of calamiteit voordoet, weten onze goed opgeleide objectbeveiligers wat er van hun verwacht wordt.

Alle beveiligingsdiensten die wij leveren gaan natuurlijk in samenspraak met u en volgens alle geldende veiligheidsnormen en noodplannen. Zo kunt u zich ongestoord bezighouden met uw onderneming en hoeft u niet onnodig na te denken over de veiligheid van uw pand. Wij ontdoen u hiermee van al uw zorgen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van objectbeveiliging of wat dit voor u betekenen kan? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!

Neem contact op!

Onze receptiedienst, uw visitekaartje.

Veel van onze opdrachtgevers combineren objectbeveiliging met onze receptiedienst. Eén van onze beveiligers komt, bijvoorbeeld, om zes uur ’s morgens, loopt de openingsronde door het pand en neemt vervolgens de receptie waar tot de dienst van uw receptionist(e) begint. Uiteraard is het ook mogelijk om de gehele dag uw receptie te bemannen.

Receptiedienst