• fdgdh

Receptiediensten

Receptiediensten: uw visitekaartje

Uw receptie uitbesteden aan Nour Security biedt grote voordelen. De receptionist is de gastheer of gastvrouw van uw bedrijf. Nette kleding en een verzorgd uiterlijk zijn daarom basisvoorwaarden, maar Nour Security gaat graag een stapje verder. Onze receptionisten houden ook de veiligheid in de gaten, al dan niet in combinatie met uw camerasysteem. En omdat Nour Security voor vervanging zorgt, is uw receptie nooit meer onbemand.

Nachtbewaking

Receptiediensten worden in de praktijk vaak gecombineerd met nachtbewaking of objectbeveiliging. De beveiliger begint bijvoorbeeld ’s morgens vroeg met de openingsronde en neemt aansluitend de receptie waar tot de dienst van uw receptionist(e) begint. Er is dan al ruim voor openingstijd iemand aanwezig om bijvoorbeeld goederen in ontvangst te nemen en om te controleren wie er binnenkomt. ’s Avonds lost de beveiliger de receptionist(e) af en loopt de sluitronde door het pand.

Kostenbesparing

Om kosten te besparen kunt u overwegen uw receptiediensten volledig aan Nour Security uit te besteden. U bent er dan van verzekerd dat er altijd een goede receptionist aanwezig is die ook de beveiligingstaken op zich kan nemen. Bovendien weet u vooraf altijd precies wat de kosten zullen zijn en heeft u geen receptionisten meer op de loonlijst. U kunt zich zo beter concentreren op uw kerntaak: ondernemen!