• fdgdh

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging: zorg voor veiligheid

In ziekenhuizen en verpleeghuizen lijkt veiligheid vanzelfsprekend. Toch zien we steeds vaker dat ook patiënten, bewoners, bezoekers en medewerkers van zorginstellingen slachtoffer worden van criminaliteit. Dat is extra ingrijpend, maar wel verklaarbaar. Want wie in het ziekenhuis ligt of in een verpleeghuis woont of werkt, heeft wel andere dingen aan het hoofd.

Technologische hulpmiddelen

Nour Security neemt zorginstellingen graag een deel van de zorg uit handen. Niet de zorg voor patënten en cliënten, maar wel de zorg voor veiligheid. U kunt daarbij denken aan in- en uitgangscontroles, maar ook aan technologische hulpmiddelen zoals een digitale deurspion. Die stelt ouderen in staat om via een kleine camera op een schermpje te zien wie er voor de deur staat. Zo worden mensen minder snel het slachtoffer van bijvoorbeeld babbeltrucs.

Als een hek en een intercom niet meer volstaan, kunt u bij Nour Security terecht voor extra zorgbeveiliging. Voor een paar uur of continu. Wij komen graag vrijblijvend een ronde maken door uw instelling om samen te inventariseren wat de risico’s zijn en hoe wij die kunnen wegnemen.