• fdgdh

Brandwacht

Nour Security levert rijks gediplomeerde brandwachten. Onze brandwachten kunnen u onder andere van dienst zijn bij een uitgevallen brandmeldinstallatie (BMI), werkzaamheden bij winkelcentra, kantoorgebouwen, scholen, of voor veiligheidstoezicht in de industrie.

Snel op locatie

Onze brandwachten kunnen breed worden ingezet. Primair zullen wij instaan voor de preventieve brandveiligheid in uw object, maar onze brandwachten met VCA zijn ook inzetbaar als toezicht op de ARBO-regels. Ook kan de brandwacht ingezet worden binnen de aanwezige BHV-ploeg, waardoor deze kan assisteren bij het uitvoeren van EHBO of een ontruiming. Maar uiteindelijk heeft de brandwacht maar 1 doel: het voorkomen van alle mogelijke calamiteiten in uw object.

Uitval brandmeldcentrale

Op het moment dat de brandmeldinstallatie van een object buiten dienst treedt in geval van uitschakeling, storing of bij werkzaamheden, kan het zijn dat de brandweer de aanwezigheid van één brandwacht of meerdere brandwachten verplicht stelt. Onze brandwachten houden toezicht op mogelijke brandgevaarlijke situaties in ruimten waar de brandmeldinstallatie niet functioneert. De ruimtes worden door middel van controlerondes of permanent toezicht bekeken en beoordeeld op mogelijk (brand)onveilige situaties. Ook worden alle vluchtwegen gecontroleerd op mogelijke versperringen. De brandwacht zal u op de hoogte stellen van eventuele onvolkomenheden.